Afbeelding

Felix-medewerkster Jenou Prins genomineerd voor titel Financieel Professional van 2018

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jenou Prins van Felix Accountants en Belastingadviseurs uit IJsselmuiden is genomineerd voor de Award van Nederlands Financieel Professional van het jaar. Op een speciale verkiezingspagina, te bereiken via felixaccountants.nl, kan er tot 4 mei op vijf overgebleven kandidaten gestemd worden.

Bij Felix is Jenou’s nominatie het gesprek van de dag. In het hechte team gunt iedereen haar de prestigieuze prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een arbeidskracht binnen het financiële domein wiens prestatie de grootste positieve impact op een organisatie heeft.

Wat Jos Felix betreft, verdient Assistent Accountant Jenou de award als geen ander. “Jenou heeft bij ons twee nieuwe systemen geïmplementeerd. Eén voor loonadministratie en eén voor boekhouding. Beide systemen heeft ze ook nog eens aan elkaar gekoppeld.” De fraaie automatiseringsslag levert de klanten veel voordelen op. “Door het efficiencyvoordeel zijn wij nóg beter in staat onze klanten optimaal te adviseren.”

De procesverbetering geniet waardering bij de vakjury van het Markus Verbeek Praehep instituut. De opleidingspartner voor financiële professionals organiseert de verkiezing jaarlijks en beoordeelde alle nominaties op de criteria innovatie, initiatief, teamverbetering, procesverbetering, kostenbesparing en nieuwe inzichten.

Als genomineerde mocht Jenou een video van zichzelf maken, waarin ze uitlegt waarom er op haar gestemd moet worden. De video staat inmiddels op de website www.felixaccountants.nl.

Een finaleplaats is weggelegd voor drie kandidaten met de meeste stemmen. Tijdens het Financials Dinner op 18 mei worden de genomineerden voorgesteld aan prominente gasten uit de financiële sector. Die avond bepaalt uiteindelijk wie er met de titel Financieel Professional van het jaar 2018 vandoor gaat. Wat ons betreft wordt dat natuurlijk Jenou. Jouw stem op haar telt!

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 17 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 19 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21