Afbeelding

Open Huis Quintus: écht wat voor jou!

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN – Quintus is écht wat voor jou! Waarom? Dat ontdek je tijdens het Open Huis op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei. Tijdens dit feestelijke evenement lanceert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 het nieuwe cursusprogramma voor 2018-2019.

Houd jij van dans, muziek, theater, schrijven, mode, design, ambachten of andere vormen van kunst? Of wil je ontdekken of het wat is voor jou? Kom dan naar het feestelijke Open Huis van Quintus!

Niemand, echt niemand vindt dit leuk!

Het Open Huis op vrijdagavond 25 mei is uitsluitend voor jongeren! Met een thuisbioscoop (mét popcorn!) waar de korte film ‘Niemand, echt niemand vindt dit leuk!’ wordt vertoond, spanning en sensatie bij het belevenistheater in een heuse Weeslift, bandoptredens van Stupid Girls en QB5 en natuurlijk volop dans, muziek, demonstraties en andere toffe activiteiten. De jongerenavond duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Open Huis voor jong en oud!

Met een groot muziekspektakel opent Quintus op zaterdag 26 mei om 12.00 uur het Open Huis voor jong én oud. Het belooft een heerlijke middag te worden met muziekproeverijen, demonstraties moderne dans, klassiek ballet, boekbinden, grafische druktechnieken, glas-in-lood, fotografie en keramiek, workshops handletteren, ‘Zet-je-brein-in-beweging’ en meespelen met het jeugdorkest, diverse theateracts van o.a. Ventura en Showtime, muziek van Quintusensembles en -koren en uiteraard een supertoffe kinderroute. Vanaf 15.00 uur wordt de foyer omgetoverd tot ‘Quintus-café’ waar je onder het genot van een hapje en drankje wordt getrakteerd op live-optredens van diverse Quintus-formaties en bandjes. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de speciale evenementenpagina www.echtwatvoorjou.nu voor het volledige programma, mooie achtergrondverhalen en leuke vlogs. Of volg Quintus op social media. Meer info over het cursusprogramma: quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 12 uur geleden