Afbeelding

Open Huis Quintus: écht wat voor jou!

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN – Quintus is écht wat voor jou! Waarom? Dat ontdek je tijdens het Open Huis op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei. Tijdens dit feestelijke evenement lanceert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 het nieuwe cursusprogramma voor 2018-2019.

Houd jij van dans, muziek, theater, schrijven, mode, design, ambachten of andere vormen van kunst? Of wil je ontdekken of het wat is voor jou? Kom dan naar het feestelijke Open Huis van Quintus!

Niemand, echt niemand vindt dit leuk!

Het Open Huis op vrijdagavond 25 mei is uitsluitend voor jongeren! Met een thuisbioscoop (mét popcorn!) waar de korte film ‘Niemand, echt niemand vindt dit leuk!’ wordt vertoond, spanning en sensatie bij het belevenistheater in een heuse Weeslift, bandoptredens van Stupid Girls en QB5 en natuurlijk volop dans, muziek, demonstraties en andere toffe activiteiten. De jongerenavond duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Open Huis voor jong en oud!

Met een groot muziekspektakel opent Quintus op zaterdag 26 mei om 12.00 uur het Open Huis voor jong én oud. Het belooft een heerlijke middag te worden met muziekproeverijen, demonstraties moderne dans, klassiek ballet, boekbinden, grafische druktechnieken, glas-in-lood, fotografie en keramiek, workshops handletteren, ‘Zet-je-brein-in-beweging’ en meespelen met het jeugdorkest, diverse theateracts van o.a. Ventura en Showtime, muziek van Quintusensembles en -koren en uiteraard een supertoffe kinderroute. Vanaf 15.00 uur wordt de foyer omgetoverd tot ‘Quintus-café’ waar je onder het genot van een hapje en drankje wordt getrakteerd op live-optredens van diverse Quintus-formaties en bandjes. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de speciale evenementenpagina www.echtwatvoorjou.nu voor het volledige programma, mooie achtergrondverhalen en leuke vlogs. Of volg Quintus op social media. Meer info over het cursusprogramma: quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 7 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 18 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57