Afbeelding

Sport-Inn pakt uit met Matsweken

Partnerbijdrages

De komende weken is er veel voordeel te behalen bij Sport-Inn Kampen. De sportspecialist pakt namelijk uit met de Matsweken en dat betekent een korting van maar liefst 25 procent op de meest uiteenlopende sportartikelen.

De titel van deze actie is er een met een knipoog naar de zoon van bedrijfsleider Jos van der Kamp. Zijn zoon heet Mats, dus was de naam Matsweken snel gevonden. De afgelopen weken was het gezicht van Mats veel te zien in flyers en advertenties en dat bleef niet onopgemerkt. Hij kreeg veel positieve reacties.

In de collectie van Sport-Inn zien we verschillende productgroepen, zoals voetbal, running, indoorschoenen, damesfitnesskleding en sneakers. Op de bovenste etage treft de klant ook nog een zorgvuldig samengesteld collectie wandelschoenen.

Tijdens de Matsweken liggen verschillende producten met 25 procenten in de winkel. Daarbij is een doorsnee genomen uit de gehele collectie. Zo kunnen voetballers van DOS Kampen, Go-Ahead Kampen en KHC nu hun slag slaan voor clubkleding. Daarnaast zijn er verschillende producten uit de voetbal- en de runningcollectie voordelig verkrijgbaar. Ook voor voordelig geprijsde sneakers bent u de komende weken aan het juiste adres. Deze actie loopt nog een aantal weken door.

Sport-Inn Kampen

Oudestraat 128 Kampen

(038) 331 55 34