Daan Anthony

Wilsum kan niet stunten bij Dieze West

ZWOLLE – Wilsum heeft zaterdag niet voor een verrassing kunnen zorgen bij titelfavoriet Dieze West. De eerste competitiewedstrijd van de oranjehemden ging met 4-0 verloren.

Wilsum kon het eerste kwartier goed meekomen. Daarna ging het helemaal fout. Wilsum verloor de bal in de opbouw en Dieze West sloeg toe: 1-0. Vervolgens waren de bezoekers helemaal van slag. Binnen vijf minuten scoorde Dieze West nog twee keer en was de wedstrijd al beslist. Daarna nam Dieze West gas terug om vijf minuten voor rust weer toe te slaan, toen er niet goed werd ingegrepen bij Wilsum.

Na rust geloofde de thuisploeg het wel, maar kwam Wilsum ook een stuk beter voor de dag. Jan van Spijker kwam net tekort om de 4-1 aan te tekenen. Sander van der Sluis scoorde wel, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.