Afbeelding

Nieuwe site voor woningzoekers

Algemeen

REGIO - Sinds 2 oktober 2018 kunnen woningzoekenden in de regio Zwolle, Kampen, Steenwijkerland en Zwartewaterland gebruik maken van de vernieuwde website van ´De Woningzoeker´ (www.dewoningzoeker.nl). De website is volgens de webmaster gebruiksvriendelijk en goed te gebruiken op de telefoon en de tablet.

Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de website, zoals het bijhouden van reacties op woningen, het uploaden van documenten en een uitgebreide kennisbank. Tot slot heeft de nieuwe Woningzoeker een compleet vernieuwd, eigentijds uiterlijk gekregen. Woningzoekenden krijgen deze week een e-mail of een brief met informatie over de inlogprocedure. Gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden voor digitale dienstverlening zijn de uitgangspunten geweest voor dit project.

Regionale samenwerking

De website is een (inmiddels jarenlange) regionale samenwerking tussen de woningcorporaties Beter Wonen IJsselmuiden, deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ. Vanaf 2 oktober 2018 sluit ook Wetland Wonen uit Vollenhove zich aan bij deze samenwerking. De huurwoningen van Wetland Wonen worden nu ook aangeboden via www.dewoningzoeker.nl. Hierdoor ontstaan er meer zoekmogelijkheden voor de woningzoekenden uit genoemde regio’s.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 8 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 10 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21