Afbeelding
Fotografie Herman van der Wal

AVM Meppel continueert subsponsorschap VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Attractie Verhuur Meppel en VSCO’61 hebben afgelopen week het subsponsorcontract wederom met drie jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte AVM-directeur Sander Reinink en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder namens VSCO’61 de vernieuwde sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd AVM door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden voor de vele jaren support.

Attractie Verhuur Meppel afgekort AVM is al ruim 19 jaar een toonaangevende specialist in Noord- en Oost-Nederland in het verhuren van allerlei attracties om een activiteit iets extra’s mee te geven. AVM verhuurt aan bedrijven, winkeliersverenigingen, sportclubs en diverse andere organisaties. Het bedrijf is groot in springkussens en glijbanen, waarin het een zeer breed assortiment heeft. Hierbij worden de hoogste veiligheidseisen nageleefd en zijn alle attracties gecertificeerd. Medio april 2019 zal AVM met tal van nieuwe attracties op de markt komen. De afgelopen jaren heeft VSCO’61 ook vaak gebruik gemaakt van de diensten van AVM om zo de diverse (sport-)activiteiten, die op sportpark De Heughte georganiseerd worden extra glans te geven.

In een evaluatiegesprek kwamen beide partijen al snel tot de conclusie dat er in de afgelopen jaren een hele prettige samenwerking is ontstaan, die gecontinueerd zou moeten worden. En aldus vond plaats. AVM draagt VSCO’61 een warm hart toe door de Kanaries te sponsoren. Het bestaande subsponsorcontract is vernieuwd en werd deze week officieel ondertekend. Namens AVM zette directeur Sander Reinink onder toeziend oog van dochter Esmee zijn handtekening onder de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder deed dit namens de club. AVM werd hierna door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering voor de jarenlange support.

De VSCO’61-subsponsor is te vinden via:

Attractie Verhuur Meppel
Eekhorstweg 19b
7942 JC Meppel
T: 0522 - 241 578 of 06 - 120 84 000
E:
info@attractieverhuurmeppel.nl
www.attractieverhuurmeppel.nl