Afbeelding
Dik Leusink

Kolthoorn & Smit Installaties continueert Stersponsorschap VSCO'61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Oosterwoldse bedrijf Kolthoorn & Smit Installaties heeft afgelopen week haar Stersponsorcontract met VSCO’61 verlengd. Op sportpark De Heughte zetten Jaap van Kolthoorn en Dries Smit samen met sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder van VSCO’61 de handtekeningen onder de nieuwe driejarige sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd Kolthoorn & Smit Installaties een fraai bloemstuk aangeboden door VSCO’61.

Het in juli 1998 gestarte Oosterwoldse installatiebedrijf Kolthoorn & Smit Installaties heeft zich in de afgelopen 20 jaar een vaste plaats op de installatiemarkt verworven. Het werkgebied van de onderneming is de Noord Veluwe en Flevoland. Bij Kolthoorn & Smit kunt u terecht voor alle installaties, reparaties en onderhoud aan gas, water, elektra, sanitair, verwarming, lood- en zinkwerk en kunststof dakbedekking. Bij VSCO’61 was Kolthoorn & Smit nauw betrokken bij de bouw van de energiezuinige kleedaccommodatie.

Vanaf de start van het installatiebedrijf heeft K&S zich als sponsor verbonden aan VSCO’61. De sponsoring aan de club is in de afgelopen jaren verder uitgekristalliseerd. Sinds 2013 is het bedrijf totaalsponsor van het tweede elftal van VSCO’61 en is daarnaast de laatste jaren ook als Stersponsor verbonden aan VSCO’61. Na een prettig verlopen evaluatiegesprek is besloten het sponsorcontract te continueren. Afgelopen week waren Jaap van Kolthoorn en Dries Smit, namens hun bedrijf K&S, op sportpark De Heughte om samen met sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de handtekeningen te zetten onder de nieuwe Stersponsorovereenkomst met VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd Kolthoorn & Smit een fraai bloemstuk door de Oosterwoldse voetbalclub aangeboden.

De stersponsor van VSCO’61 vindt u op:

Kolthoorn & Smit Installaties
Groote Woldweg 15
8097 RH Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 10 09
Jaap van Kolthoorn: 06 - 221 53 240
Dries Smit: 06 - 221 54 448
E: info@ks-installaties.nl
www.ks-installaties.nl