Afbeelding

Benefietconcert voor christelijk kindertehuis

Algemeen

KAMPEN / ELBURG - Rond kerst is de kans op aanslagen op christenen in veel landen groter. Voor vervolgde christenen is kerst daardoor een angstige tijd. Reden voor de Kamper werkgroep van Stichting Hulp Vervolgde Christenen om een benefietconcert te organiseren.

Hiervoor zijn mannenkoor Stereo uit Genemuiden het Urkse koor Immanuël bereid gevonden. Zij zingen donderdag 20 december in de Grote Kerk van Elburg om geld in te zamelen voor een christelijk kindertehuis in Pakistan.Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis maar er wordt gecollecteerd voor het kindertehuis.

Tijdens het concert geeft Stichting HVC een inkijk in de situatie van christenen in Pakistan. Ook is een groep HVC-vrijwilligers uit Kampen aanwezig. Zij vormen samen een werkgroep, dat als doel heeft om een christelijk jongenstehuis in Pakistan in stand te houden. Dit jongenstehuis biedt ongeveer veertig jongens onderdak, gezonde voeding en dagelijks onderwijs, maar bovenal horen de jongens het Evangelie. Voor deze Pakistaanse kinderen zal worden gecollecteerd.