Afbeelding
Six Of One

FIGURANTEN GEZOCHT VOOR VIDEOCLIP

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op 16 februari zal de band Six Of One een videoclip opnemen in restaurant De Vier Jaargetijden in Kampen. Daarvoor is professioneel videobedrijf Julius Media uit Kampen in de arm genomen. Voor deze opnames is de band op zoek naar enthousiaste mensen die willen figureren als publiek.

Six Of One heeft besloten dit jaar de muzikale koers te verleggen en het opnemen van een nieuwe promo-video is daarbij de eerste stap. “We bestaan meer dan 15 jaar en hebben inmiddels een naam opgebouwd als behoorlijk harde rockband”, aldus zanger Albert Ballast, “maar we willen onze muzikale stijl verbreden. De band wil zich voortaan profileren als Top 2000 rockband waarbij er alleen nog gekozen wordt voor nummers die in de afgelopen editie van de Top 2000 hebben gestaan.”

Toetsenist Dennis Geenevasen: “Door een Top 2000 rockband te worden kunnen we in de toekomst een breder publiek aanspreken, zowel jong als oud. Met eigentijdse nummers van bijvoorbeeld Coldplay en Muse, maar ook met klassiekers van Pink Floyd en U2. Het harde rockwerk zal niet helemaal verdwijnen, maar wel minder worden. De ruimte die daardoor ontstaat gaan we gebruiken om meer echte popnummers in het repertoire op te nemen.”

De opname van deze videoclip markeert de nieuwe weg die de band is ingeslagen. Lijkt het u leuk om als figurant deel te nemen aan deze opname, dan bent u van harte uitgenodigd om zaterdag 16 februari te komen. De zaal is open vanaf 21.30 uur en de video-opnames van de clip zullen beginnen rond 22.00 uur. Daarvoor en daarna speelt de band overigens ook nog een regulier optreden. Het geluid wordt deze avond verzorgd door Leen de Haan van Haan P.A. uit Kampen. Restaurant De Vier Jaargetijden is gelegen aan de IJsselkade 59 in Kampen en de toegang is gratis.