Afbeelding

ZussenRood verdiepingsavond met Lora Kremer

Algemeen

Op woensdagavond 3 april organiseert ZussenRood een verdiepingsavond met het thema ‘God in je lijden’. Spreekster Lora Kremer komt vrouwen bemoedigen en inspireren met haar eigen getuigenis. De avond wordt gehouden in de Rank aan de Bogaard 2 in IJsselmuiden, inloop is vanaf 19.30 uur. Vrouwen uit Kampen, IJsselmuiden en omstreken zijn van harte welkom.

Spreekster Lora Kremer
Lora was samen met haar man zendeling in Afrika. Totdat haar leven totaal ondersteboven werd gezet toen haar man Ebel bij een roofoverval in de nacht werd vermoord. Zij zelf werd bij deze overval verkracht. Lora wil vrouwen graag vertellen welke rol God heeft gespeeld in haar lijden. Hoe ze zich aan Hem vasthield en kwam tot overgave en hernieuwde toewijding aan God.

Aanmelden
De kosten van de avond zijn € 5,-. Vrouwen kunnen zich aanmelden via www.zussenrood.nl of door een mail te sturen naar info@zussenrood.nl. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Visie ZussenRood
ZussenRood organiseert christelijke activiteiten voor alle vrouwen vanuit de omgeving Kampen en IJsselmuiden. Zij is niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente, iedereen is welkom. Zij gelooft dat het geloof in de Here Jezus samenbindt. ZussenRood wil vrouwen over kerkmuren heen inspireren, toerusten, bemoedigen en met elkaar verbinden. Zie ook www.zussenrood.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00