Afbeelding
Tennekes

Jeffrey de Nooijer verruilt KHC voor Zwolsche Boys

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN/ZWOLLE – Jeffrey de Nooijer vertrekt aan het einde van dit seizoen bij KHC. De spits keert terug naar Zwolsche Boys.

De Nooijer is bezig aan zijn vierde seizoen bij KHC. In 2017 besloot hij om te verkassen naar Zwolsche Boys, maar daar kwam hij later op terug. Vanwege blessures kwam KHC in een lastig parket terecht. De Nooijer besloot om de helpende hand toe te steken en keerde in september van 2017 terug bij KHC.

Omdat hij geen bindende wedstrijd had gespeeld voor Zwolsche Boys, kon hij moeiteloos aansluiten bij KHC. Daar beleefde hij een succesvol jaar, waarin hij veertien keer tot scoren kwam in de competitie. Daarmee eindigde hij als derde in de strijd om de Salverda Topscorers Trofee in het Kamper voetbal. Dit seizoen gaat het moeizamer. De Nooijer was dit seizoen tot dusver drie keer trefzeker voor de Kamper eersteklasser in de competitie.

Nu heeft De Nooijer alsnog besloten om terug te keren bij Zwolsche Boys. Als jeugdspeler speelde hij al bij deze club. Bij Zwolsche Boys treft de in Zwolle woonachtige De Nooijer een groot aantal bekenden, waaronder assistent-trainer Lodewijk de Vries, die zijn contract verlengd heeft. "Ik kan heel goed met Lodewijk, echt een maat van mij. En in de eerste klasse is het heel veel reizen. Soms moet je rond 11.00 uur aanwezig zijn, en ben je rond half 8 weer thuis. Dat is wel een dingetje geworden, ook thuis”, verklaart De Nooijer de overgang naar Zwolsche Boys.