Afbeelding

Schrijver Optiek viert 30-jarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schrijver Optiek bestaat dertig jaar en deze mijlpaal wordt gevierd met de klant. De komende weken wordt uitgepakt met verschillende aantrekkelijke acties.

Eigenaar Jan Schrijver begon op 1 april 1989 een kleine optiekzaak onder de noemer Schrijver Optiek. Er was toen geen oogspecialist in IJsselmuiden en daar speelde Schrijver op in. Met veel kennis en een hoge mate van service bouwde hij al snel een uitgebreide klantenkring op. Eind 1995 verhuist de zaak naar het voormalige pand van de SNS-bank aan het Markeresplein. In 2006 werd het onderkomen van Schrijver Optiek uitgebreid met het naastgelegen pand (gedeelte van de oude Spar). Een uitbreiding van maar liefst 110 vierkante meter. Zo werd extra ruimte gecreëerd voor meerdere oogmeetruimtes en een verruiming van de werkplaats. Ook kreeg Schrijver de mogelijkheid om de winkel royaler op te zetten en zijn producten aantrekkelijker te presteren.

Schrijver Optiek is niet meer weg te denken uit IJsselmuiden. De optiekzaak weet zich al jaren te onderscheiden met kwaliteit en service. “Je moet de klant behandelen zoals je zelf behandelt wilt worden. We bieden vakmanschap en willen overal een oplossing voor bieden. Mensen moeten bij ons blij worden van een bril. Een bril moet geen ergernis zijn. We stoppen niet voordat de klant tweehonderd procent tevreden is”, aldus Jan Schrijver. Wat betreft service gaat Schrijver Optiek net een stapje verder. Zo komt de opticien op verzoek bij de mensen thuis voor een compleet oogonderzoek.

De komende weken maken alle brildragers en niet-brildragers bij Schrijver Optiek kans op een gratis E-reader. Het enige wat ze daarvoor hoeven te doen is een pakkende slogan bedenken. Er worden maar liefst tien E-readers weggeven.

Schrijver Optiek

Markeresplein 9 IJsselmuiden

(038) 332 80 00

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 13 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21