Afbeelding
schermafdruk Youtube

Full Color Run door Stadspark

Algemeen

KAMPEN - Voorafgaand aan het avondprogramma van het Full Color Festival heeft de Ronde Tafel voor vrijdag 21 juni een Full Color Run georganiseerd. Een 2,2 kilometer lange route door het stadspark.

De deelnemers worden onderweg door publiek en organisatie in diverse kleuren bepoederd. “De run heeft een hoog fun gehalte, waarbij bewegen en plezier maken wordt gecombineerd, aldus Jos Hogenbirk, Tafelaar en medeorganisator van de Full Color Run. "Bij de Run gaat het niet om de winst, we zijn namelijk allemaal winnaars. Je kan de route daarom ook lopend afleggen. Wij zullen er zijn om je over de eindstreep te helpen, want winnen doe je samen!"

De opbrengst van de Full Color Run gaat naar lokale goede doelen: Stichting Nikai4Life & Stichting Adjoy. Nikai4Life is een stichting tegen rhabdoïde kinderkanker en de Ad Huiberts Stichting ondersteunt tennisactiviteiten voor mensen met een handicap, ook wel G-tennis genoemd.

De kaartverkoop voor de Full Color Run gaat via fullcolorrun.nl. Daar kunnen ook toeschouwers ook zakjes kleurpoeder kopen om de lopers kleurrijk te versieren.