Afbeelding

Theaterkoor Caecilia trapt af met musical ‘Into the woods’

Algemeen

Theaterkoor Caecilia uit Kampen hield woensdag 5 juni zijn kick-off voor de nieuwe productie. Dit jaar is gekozen voor de hilarische musical ‘Into the woods’.

Na maandenlang oefenen op de liedteksten en de muziek van Stephen Sondheim werd er woensdagavond een start gemaakt met de regie. De castleden en de artistieke leiding kwamen samen om deze kick off te vieren met het traditionele taart-moment.

Na het succes van Titanic presenteert theaterkoor Caecilia de musical Into the woods. In deze humoristische musical zijn verschillende sprookjes van Grimm door elkaar gehusseld. Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het lang en gelukkig waar iedereen op hoopt?

De artistieke leiding is in handen van regisseur Richard Sprokkereef en muzikaal leider Lodewijk Busscher.

Komt u ook mee het bos in? Into the woods is te zien op 29,30 november en 1 december a.s. in de Stadsgehoorzaal Kampen. De kaartverkoop start op 1 augustus via www.stadsgehoorzaal.nl

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 10 uur geleden