Afbeelding

Opwekkingskoor Hodaya viert 10-jarig bestaan

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN – Opwekkingskoor Hodaya, dat onder leiding staat van Ria van Dijkhorst, bestaat tien jaar. Het tweede lustrum wordt gevierd met een jubileumconcert op zaterdagavond 5 oktober in De Hoeksteen. Medewerking is toegezegd door gospelzanger Reyer en band Gware. De kaartverkoop voor het concert is ondertussen gestart.

Het jarige opwekkingskoor bestaat anno 2019 uit ongeveer 55 mensen. “Door middel van onze zang, willen wij het geloof uitdragen”, aldus Henrike Steen Redeker, lid van de pr-commissie. “Wat dat betreft past de naam ‘Hodaya’ ook heel goed bij ons. Het is een Hebreeuws woord, dat ‘Prijst God’ als betekenis heeft. Het is precies datgene wat wij willen doen.”

Dat wordt beaamd door dirigent Ria van Dijkhorst. Zij repeteert iedere woensdag in de oneven weken van 19.45 uur tot 22.00 uur in de Oosterholthoeve met Hodaya. “Door de liederen heen willen we het evangelie vertellen, dat we Hem altijd mogen zoeken, altijd mogen prijzen. Dat er eens een eeuwig Halleluja is.”

De afgelopen maanden is er intensief geoefend met de praise- en worshipliederen die tijdens het jubileumconcert gezongen zullen worden bij het thema ‘Onderweg’. “De rode draad in de gekozen liederen is de weg naar Jezus, naar de Hemel. Het einde van het programma neigt naar de dag dat we Hem weer zullen zien. Daarom hebben wij voor dit prikkelende thema gekozen”, licht bestuurslid Arjen Kattouw toe.

Kaarten voor het jubileumconcert kunnen sinds vrijdag 30 augustus gekocht worden bij Evangelische Boekhandel De Rank, Oudestraat 17 in Kampen en bij The Readshop Schutte in IJsselmuiden, Markeresplein 4 in IJsselmuiden. Geïnteresseerden kunnen ook per e-mail een toegangsbewijs bemachtigen door te mailen naar 10jaar@hodaya.nl. Kaarten kosten 7,50 euro voor iedereen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen. De deuren van de Hoeksteen zijn om 19.30 uur open. Het concert begint om 20.00 uur.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21