Afbeelding

Theatervoorstellingen mei en juni bij Quintus

Cultuur

In de maanden mei en juni staan er een drietal theatervoorstellingen bij Quintus op het programma die je niet mag missen! De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis! Dus zet alvast in je agenda en kom langs aan de Vloeddijk 38, Kampen.

Zaterdag 30 mei spelen leerlingen van THEATER!&Muziek (12 t/m 15 jr) om 15.00 uur de voorstelling ?Theetijd'. Een spannende en grappige voorstelling met overdreven personages, grote emoties en ? koffie!
Theaterliefhebbers zijn op zaterdag 30 mei om 16.30 uur ook van harte welkom bij de voorstelling ?En wie ben jij?', gespeeld door de leerlingen THEATER!&Muziek (15 t/m 18 jr). Een prachtige voorstelling gemaakt door verhalen en ervaringen van de leerlingen. Verhalen waar je twijfels over hebt, waar je boos om wordt en verhalen waar je om moet lachen.
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni spelen leerlingen van de cursus Theater 20+ om 20.15 uur de hilarische voorstelling ?Deadline!'. Deze voorstelling is ontstaan vanuit improvisatie met en door de spelers. ?Deadline!' gaat over het dagelijkse leven op het kantoor met een bijna overspannen baas Jan-Willem. Een heerlijke, luchtige en leuke voorstelling met overdreven personages die je niet mag missen!