Afbeelding

Tigerclub in De Vier met Blue Finger Connection

Cultuur

KAMPEN - In de Vier vindt op zaterdag 15 oktober weer een editie van de Tigerclub plaats. Het is de een na laatste van het seizoen. Op het podium verschijnt de achtkoppige band The Blue Finger Connection. Het optreden begint om 21.00 uur.

The Blue Finger Connection valt op door zijn knallende blazerssectie. Hierdoor weet zij overtuigend een repertoire over te brengen dat voor kleinere bands niet uit te voeren is. Denk aan de blazerssectie van Radar Love, Gimme Some Lovin’ of A Matter of Facts van de Dizzy Man’s Band.

Het repertoire komt voornamelijk uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Blues, Rock, Soul en Disco passeren de revue. En de live-ervaring staat centraal. Zelf zegt de band: “Wij brengen de covers nog zoals het hoort: Live gespeeld en gezongen in een eigen arrangement, met onze unieke blazerssectie, meestal in de voorhoede.”

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 15 euro en te halen bij Café De Lantaarn, firma Goosen en De Vier zelf. Aan de zaal kosten kaarten 17,50 euro.

Op 16 december vindt de seizoensafsluiting van de Tigerclub plaats in De Stadsgehoorzaal. Tijdens deze avond betreden twee bands het podium. The Casanova’s met Kampenaren Bauke Bakker, Gertjan van der Weerd en Geert Leurink en de band All Risk. voor dit optreden kunnen alvast kaarten, a 20 euro, gekocht worden bij Goosen en in de Stadsgehoorzaal.

Nick de Vries