Afbeelding

Topband Full Circle neemt afscheid van Kampen in Tigerclub

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - De Tigerclub Kampen krijgt op 24 april bezoek van de band Full Circle. Het optreden vindt plaats in de Vier aan de IJsselkade 59, begint om 16.00 uur en heeft een bijzonder tintje. De band treedt nog maar een paar keer op en dit is dus zeker haar laatste optreden in Kampen.

De band Full Circle heeft haast legendarische status bij de organisatoren van de Tierclub. Jac Ruiten noemt de band dan ook één van de beste bands uit de geschiedenis van de club. Bovendien is de band meerdere malen uitgeroepen tot de beste coverband van Nederland.

De laatste jaren trad de band al minder op, doordat de bandleden te druk zijn met andere muzikale projecten. Voor de gelegenheid traden ze hooguit een keer of vier per jaar nog op. Vaste prik was dan altijd een bezoekje aan de Tigerclub. Mede dankzij de goede relatie die Rob van der Weerd door de optredens in zijn Café De Blokhut, met de band opbouwde.

The Chief

Full Circle gaat echter definitief stoppen en doet op 24 april dus voor de laatste keer de Tigerclub aan. Wie de band met in haar gelederen de legendarische gitarist 'The Chief' dus nog één keer live wil zien, moet nu zijn of haar kans grijpen.

Kaarten a 10 euro in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij de bekende adressen: Trendy Woman; Café de Unie; Café de Bastaard; Blue music; Cafe de lantaarn; Restaurant De vier 4. Kaarten aan de zaal kosten 14 euro.