Afbeelding

Full Circle toch nog een keer op het podium van The Tigerclub

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - De Tigerclub Kampen krijgt op 26 februari bezoek van de band Full Circle. Een bijzonder bezoek, want de band had vorig jaar eigenlijk in diezelfde Tigerclub afscheid genomen. Ze doen dit jaar toch nog een handjevol optredens en aan Tigerclub de eer om ze een podium te bieden. Het optreden vindt plaats in De Vier Jaargetijden.

Organisator Rob van der Weerd is verheugd over het bezoek. Hij en Jac Ruiten noemen de band een van de beste die in de 17-jarige geschiedenis van de Tigerclub het podium heeft mogen bestijgen. Full Circle heeft haast legendarische status bij de organisatoren en in het Nederlandse clubcircuit. Al meerdere malen werd zij uitgeroepen tot de beste coverband van Nederland. De laatste jaren trad de band minder op, doordat de bandleden te druk zijn met andere muzikale projecten. Vaste prik was dan altijd een bezoekje aan de Tigerclub. Mede dankzij de goede relatie die Rob van der Weerd door de optredens in zijn Café De Blokhut, met de band opbouwde.

The Chief

Wie Full Circle één keer heeft zien spelen, vergeet de band nooit meer. Dat komt onder andere door de excentrieke frontman The Chief, Henk Haanraads, die opvalt door zijn op opvallende voorkomen, met indianenveer en dito sieraden, maar vooral ook door zijn virtuoze gitaarspel. Haanraads is een rasmuzikant die bijna het hele jaar op het podium staat.

Wie de band nog een keer live wil zien, moet nu zijn of haar kans grijpen. Want het is niet bekend hoe vaak zij nog in deze samenstelling het podium zullen delen.

De band begint met spelen om 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij: Trendy Woman; Café de Unie; Café de Bastaard; Blue music; Café de Lantaarn; Restaurant De vier en bij De Majesteit zelf. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 10 euro en aan de deur voor 12 euro.