Online verdiepingsavond met Oscar Lohuis

Ingezonden Ingezonden

Op woensdag 21 april organiseert ZussenRood een online verdiepingsavond. Oscar Lohuis zal spreken over het thema: ‘Christen zijn in de eindtijd’. Vrouwen uit Kampen, IJsselmuiden en omgeving zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor deze interkerkelijke avond.

Tijdens deze avond willen we met elkaar nadenken over de tijd waarin wij leven. Hoe moeten we deze tijd duiden en wat verlangt God van ons in deze periode? Vrouwen die zich aanmelden, ontvangen via de mail een link waarop ze kunnen inloggen. Na de lezing van Oscar Lohuis, is er de mogelijkheid om vragen aan hem te stellen via de chat.

Spreker Oscar Lohuis
Oscar is getrouwd met Loïs en heeft vier kinderen. Op 19-jarige leeftijd wist hij zeker dat God hem riep om het evangelie te prediken. Na vele jaren als gemeentepredikant te hebben gewerkt begon hij in 2007 met Goed Nieuws Bediening. Daardoor is hij in staat als rondreizend prediker en schrijver op veel plekken Gods Woord te brengen. Voor meer informatie, preken en artikelen zie goednieuwsbediening.nl.

Aanmelden
Vrouwen kunnen zich voor de online-verdiepingsavond aanmelden via www.zussenrood.nl of door een mail te sturen naar info@zussenrood.nl.

Visie ZussenRood
ZussenRood organiseert christelijke activiteiten voor alle vrouwen vanuit de omgeving Kampen en IJsselmuiden. Zij is niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente, iedereen is welkom. Zij gelooft dat het geloof in de Here Jezus samenbindt. ZussenRood wil vrouwen over kerkmuren heen inspireren, toerusten, bemoedigen en met elkaar verbinden. Zie ook www.zussenrood.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden