Afbeelding

Zilvervloot Sparen RegioBank

Partnerbijdrages

Zilvervloot Sparen bij Arendien Sollie Financieel Adviseurs
Alle kinderen hebben dromen. Wat zullen ze worden als ze groot zijn? Gaan ze studeren, reizen of misschien hun eigen bedrijf beginnen? Zilvervloot Sparen van RegioBank helpt de dromen van een kind of kleinkind waar te maken. Want u spaart een mooi startkapitaal bij elkaar.
Met Zilvervloot Sparen krijgt u altijd een goede variabele rente. Per volledig spaarjaar ontvangt u een extra premie van 1% over de inleg, met een maximum van 10%. Spaarders die dus 18 jaar lang ? 600 per jaar sparen, strijken meer dan duizend euro aan premie (? 1.080) op, bovenop de al aantrekkelijke jaarlijkse rentevergoeding.

Hebt u al een Zilvervloot Spaarrekening?
Als geheugensteuntje helpen we u er graag aan herinneren dat het einde van het jaar nadert, als u dit jaar dus nog niet ? 600 hebt gespaard is dit het moment om het bedrag aan te vullen. Zo profiteert u maximaal van de premie die u krijgt over de inleg.

Ook als u Zilvervloot Sparen overweegt is dit een goed moment om te beginnen met sparen. U kunt namelijk nu nog profiteren van de volledige inleg voor 2014!

RegioBank, persoonlijk en dichtbij
RegioBank is een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. De klanten waarderen dat. Ga eens langs bij Arendien Sollie Financieel Adviseurs en begin met Zilvervloot Sparen. Dan krijgt uw kind of kleinkind ook nog eens een leuk welkomstcadeau.

Kijk ook op www.arendiensollie.nl voor meer informatie.