Afbeelding

Samen werken aan de toekomst van de bedrijventerreinen in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Uitnodiging ondernemersbijeenkomst

24 september 2019 om 16.30-19.00 uur, locatie At Sea te Dronten

Op dinsdag 24 september a.s. organiseert de Industriële Club Kampen een informele bijeenkomst voor alle bedrijven op de bedrijventerreinen in Kampen. We willen graag met elkaar in gesprek over de toekomst van de bedrijventerreinen en de manier waarop we samen een ondernemersfonds kunnen opzetten, voor de bedrijventerreinen waarop nog geen parkmanagement actief is zoals Haatland. Als we een ondernemersfonds opzetten waaraan alle ondernemers gaan bijdragen, vinden we ook dat hiervoor zoveel mogelijk steun moet zijn. Daarom vragen we u om hierin mee te denken: wat zijn dan de speerpunten waarvoor we ons sterk willen maken? Parkeerproblematiek? Veiligheid en cameratoezicht? Onderhoud van het terrein? Meer samenwerken met elkaar? Of andere urgente zaken die u belangrijk vindt om samen op te pakken? En hoe gaan we dat met elkaar betalen?

Kortom, graag gaan we met u in gesprek om dit samen te bepalen! Doel van een ondernemersfonds is namelijk om de kwaliteit van het bedrijventerrein op peil te houden en verder te versterken en de onderlinge samenwerking als ondernemers te bevorderen. Alle ondernemers op de bedrijventerreinen worden op 24 september vanaf 16.30 uur bij Bar & Restaurant At Sea aan de Drontermeerdijk 13, 8251 PV in Dronten uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Iedereen dus van harte welkom!

Aanmelding
In verband met de praktische organisatie van de bijeenkomst, horen we graag even of u erbij kunt zijn. U kunt dit doorgeven aan het secretariaat van de Industriële Club Kampen, per email: info@ickampen.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de IC,

Hans Both
voorzitter IC Kampen