Afbeelding

Veel prijzen voor Oranje IJsselmuiden

Sport

HEERENVEEN – De twirlsters van Oranje hebben het reguliere seizoen goed afgesloten. In Heerenveen was de afvaardiging uit IJsselmuiden goed voor tien keer goud, twee maal zilver en drie promoties.

In de categorie solo twirling 1-baton junior intermediatie was er een eerste plek voor Laura Bastiaannet. Anne Kanis eindigde als tweede. In de categorie solo twirling 1-baton senior beginner verdiende Mayke Neppelenbroek een tweede plek en promotie met haar optreden. Een eerste plaats was er voor het tweetal Laura Bastiaannet en Chantal van der Kamp in de categorie duo twirling 1-baton junior intermediate. Kim en Sanne van Dijk pakten een eerste plaats in de duo twirling 1-baton senior intermediate.

Naomi Kroon sloeg een dubbelslag in de categorie solo dance twirl junior beginner met een eerste plek en promotie. Chantal van der Kamp eiste de eerste plek voor zich op bij de solo dance twirl junior intermediate. De plek was in deze categorie voor Laura Bastiaannet. Sanne van Dijk sleepte een eerste plaats en promotie in de wacht in de categorie solo dance twirl senior intermediate. Verder waren er eerste plekken voor Ilsa Verhoek en Naomi van der Veen (duo dance twirl junior beginner), Ensemble C (ensemble dance twirl preteen beginner), het mini dance team (small team dance twirl) en het junior large team (large team junior beginner).