Afbeelding

Dick Schrijer volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer v.v. Wilsum

Sport

De 52-jarige IJsselmuidenaar Dick Schrijer wordt volgend seizoen hoofdtrainer bij v.v. Wilsum. Schrijer volgt daarmee Han Hanekamp op die na twee seizoenen de dorpsclub verlaat. Schrijer krijgt ook een rol binnen de vereniging om zijn kennis en ervaring over te brengen bij het begeleiden van (jeugd)trainers en het adviseren bij voetbaltechnische zaken.

“We hebben met Dick Schrijer een trainer aan onze vereniging kunnen binden om onze ambities voor de komende jaren invulling te geven”, aldus voorzitter Gerdinand Fix. “Dick heeft als assistent-trainer bij IJVV veel ervaring opgedaan. Hij heeft zijn diploma’s behaald en is klaar voor het hoofdtrainerschap.”

Schrijer heeft zijn trainerscarrière bij IJVV uit IJsselmuiden doorgebracht. Hij is begonnen als jeugdtrainer van verschillende teams en later de Vrouwen 1. Op dit moment is Schrijer bezig aan zijn derde seizoen als assistent-trainer bij IJVV 1. Schrijer heeft afgelopen jaar het diploma Trainer-Coach II behaald en gaat nu voor het eerst aan de slag als hoofdtrainer.

“Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel bij v.v. Wilsum”, zegt Schrijer. “De club heeft een realistische ambitie en hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Wilsum heeft ook nog eens een prachtige accommodatie met uitstekende faciliteiten. Kortom een uitdaging bij een mooie dorpsclub.”

Schrijer tekent een contract voor één jaar met de intentie voor een langere periode.

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39