Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Reflex richt vizier op jongeren tijdens sportweek

Sport

KAMPEN - Dat sporten een positieve bijdrage levert aan gezondheid en welzijn van een ieder is geen geheim. Sinds 2004 is het aantal jongeren dat aan sport doet dalende (bron: CBS Gezondheidsenquête 2001-2013). Reflex wil zich, in samenwerking met sportservice Kampen tijdens de Nationale sportweek, richten op de jongeren. Samen (meer) bewegen is de boodschap.

De meiden van MB1 van Reflex hebben voor de zomervakantie alle leeftijdsgenoten uitgedaagd om meer te bewegen. En met succes, want sindsdien is er een enthousiaste groep meiden gestart. Tijdens de nationale sportweek zal de groep meiden klaarstaan om meiden van 12 tot en met 16 jaar op laagdrempelige manier kennis te laten maken met de volleybalsport. Het leren van de volleybaltechnieken in combinatie met gezelligheid. 

Team MB1 heeft zelf een aantal leuke oefeningen en trainingen samengesteld, zodat deze goed aansluiten bij deze leeftijd. Vanaf 17 september zijn meiden van 12 t/m 16 jaar, om 17.30 uur op vrijdag, welkom in de Reflexhal. Samen met sportservice Kampen hoopt Reflex de jongeren op deze wijze meer in beweging te krijgen.Voor meer informatie Peter van Bruggen (peter.van.bruggen1974@gmail.com) of heelkampenbeweegt.nl

Gerard Meijeringh