Ten Brinke Set-Up HS 1
Ten Brinke Set-Up HS 1 Set-Up IJsselmuiden

Puntje voor Ten Brinke Set-Up HS 1 in Groningen.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Uitslag: Plainwater Donitas HS 1 - Ten Brinke Set Up HS 1 | 3 – 1

Groningen, 6 november - Zaterdag vertrok Set-Up vanuit IJsselmuiden naar Groningen om te spelen tegen Donitas HS1. Twee weken geleden speelden men ook al tegen elkaar in de beker. De bekerwedstrijd werd toen met 3-0 gewonnen door Set-Up maar men wist dat het vandaag een andere wedstrijd zou worden.

Set-Up was gedreven om ook deze wedstrijd winnend mee naar huis te nemen, maar de wedstrijd verliep niet zoals gehoopt. De wedstrijd begon rond 15.00 uur met de warming-up in de al volstromende Struikhal in Groningen en rond 15.30 gaf 1e scheidsrechter Micky van Asdonck het eerste fluitsignaal om te serveren.

De eerste set liep gelijk op, maar vanaf het begin ging niks vanzelf aan de kant van IJsselmuiden. Set-Up scoorde de nodige punten in de aanval, maar zowel de pass als verdediging stond niet zoals men gewend was. Donitas maakte hier dankbaar gebruik van en serveerden zichzelf in de wedstrijd. Deze set werd aan het einde onnodig weggegeven met 26-24 aan Donitas.

Set-Up nam de leiding in de tweede set en ondanks dat het nog steeds allemaal niet vanzelf ging knokten de gasten voor elke bal en werd deze set winnend afgesloten met 20-25.

De derde set was een set om snel te vergeten. Ook deze set mistte Set-Up passie en scherpte om te winnen. Terecht ging deze set naar Donitas, doordat Set-Up ook aanvallend er niet meer door kwam en de nodige fouten maakte.

Set-Up was erop gebrand om er nog een 5e set uit te halen vandaag en kwam op een 22-24 voorsprong, maar wist tweemaal niet te scoren op matchpoint en gaf de set uiteindelijk weg met een eindstand van 27-25 voor Donitas.

Met een 3-1 nederlaag vertrok Set-Up richting de kantine. Het gevoel was compleet het tegenovergestelde van vorige week toen er thuis gewonnen werd van Avior, maar Donitas was vandaag de terechte winnaar.