Esmee Kuijer samen met het team het team van Sparta Zwolle
Esmee Kuijer samen met het team het team van Sparta Zwolle

RKDOS turnt ook dit weekend weer fantastisch

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Esmee Kuijer 2e met team in Nieuwleusen

Esmee Kuijer had zaterdag haar eerste wedstrijd van het seizoen in Nieuwleusen. Esmee komt uit in de 5e divisie. Esmee mocht het spits afbijten op balk, waarbij ze de balk helaas vroegtijdig een keer moest verlaten. Ondanks de val zette Esmee een nette oefening neer. Op vloer sprong Esmee de sterren van de hemel en liet een prachtig nieuwe oefening zien met een arabier salto. Op sprong turnde Esmee een prachtige overslag, wat zorgde voor een 2e plek op sprong. Als laatste het toestel brug. Ook hier liet Esmee een goede oefening zien met een mooie driekwartreus.

Esmee mocht met haar team  (Sparta Zwolle + RKDOS) de 2e prijs in ontvangst nemen.

De trainers kijken terug naar een succesvolle wedstrijd.

Goede wedstrijd in Didam

Nikki Krediet turnde zaterdag haar 2e wedstrijd van het seizoen. De turnster van RKDOS kon zich verbeteren t.o.v. de andere wedstrijd waar ze een aantal foutjes turnde.

De wedstrijd begon op balk waar ze sterk begon. Ze turnde ook een nieuwe verbinding die erg goed ging. Ze werd 6e in een sterk deelnemersveld op balk. Op naar vloer waar ze een mooie oefening neerzette. Waar ze de vorige wedstrijd nog een val moest incasseren had ze deze wedstrijd een mooie oefening neergezet! Alweer door naar sprong, haar sprong ging niet helemaal zoals ze gehoopt had. Ze landde hem op de mat en moest een paar stappen incasseren waardoor ze naast de mat kwam. Hier kreeg ze best wat aftrek voor helaas. Brug was het laatste toestel. Ze turnde erg netjes en strak.

Overall een mooie wedstrijd met een keurige 13e plaats in een sterk deelnemersveld

Nikki Krediet