's-Heerenbroek rolt Noord Veluwe Boys na rust op

'S-HEERENBROEK ? 's-Heerenbroek heeft zaterdag de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Noord Veluwe Boys met 6-0 gewonnen. Na een zeer teleurstellende eerste helft waarin niet werd gescoord, gaf de ploeg van trainer Gert Vosjan na de rust vol gas met zes treffers als resultaat. Man van de wedstrijd was de pas 16-jarige Pruim met twee doelpunten en drie assists. Voor de wedstrijd werd een minuut gehouden ter nagedachtenis aan Evert Schaapman, erelid en oud-voorzitter van 's-Heerenbroek. Hij overleed zaterdagmorgen. Bij 's-Heerenbroek stonden twee B-junioren van zestien jaar in de basis. Willard Visscher en Jonno Pruim deden het heel behoorlijk. Het publiek zag een zeer matige eerste helft. Beide ploegen grossierden in balverlies. 's-Heerenbroek stelde teleur. Van een fatsoenlijke opbouw was een sprake van. Ballen werden lukraak naar voren geknald. Noord Veluwe Boys deed veelal hetzelfde. Toch kreeg 's-Heerenbroek voor rust nog een aantal kansen om de score te openen. Zo kopte Jonas Bastiaan uit een corner over en schoot Willard Visscher net naast. De grootste kans was voor Gilliam Bien, maar hij maaide over de bal heen. Na rust pakte 's-Heerenbroek de zaken veel energieker aan en dat leidde al snel tot resultaat. In de 52e minuut maakte Gert Kwakkel de 1-0. Vier minuten later zorgde Bien voor 2-0, na fraai voorbereidend werk van Pruim. Noord Veluwe Boys werd na rust compleet overklast. 's-Heerenbroek speelde een goede tweede helft, maar het werk ook duidelijk waarom de ploeg uit Hattemerbroek onderaan staat in de vierde klasse C. De ploeg maakte een zeer matige indruk. Via goals van William Meuleman, Kwakkel en Pruim (2) beëindigde 's-Heerenbroek het jaar met een 6-0 zege. Grootste winstpunt was echter het optreden van de jongelingen Visscher en Pruim. Beide jonkies konden moeiteloos meekomen en hebben het in zich om in de toekomst uit te groeien tot belangrijke krachten bij 's-Heerenbroek.