Afbeelding
Jan Buitenhuis

Go-Ahead revancheert zich met forse zege

Sport

NIJVERDAL – Go-Ahead Kampen heeft zich zaterdag prima hersteld van de offday tegen Berkum. Hulzense Boys was een speelbal voor de Kamper eersteklasser. De teller stopte bij 1-6.

Na de zeperd tegen Berkum was het aan de spelers van Go-Ahead om revanche te nemen. “Tegen Berkum hebben we een slechte teamprestatie geleverd. Daar hebben we over gehad. Verliezen kan, maar op de manier zoals tegen Berkum kan echt niet. Dan krijg je het tegen elke tegenstander lastig. Tegen Hulzense Boys hebben we goed opgepakt. Alleen maar complimenten daarvoor”, aldus Go-Ahead-trainer Edwin van Nijen.

Go-Ahead zette de tegenstander gelijk onder druk en was voor rust effectief. In de 7e minuut kopte André Timmerman raak uit een vrije trap van Luuc Knul. Vervolgens scoorden Knul en Madih Doufikar.

Na rust startte Go-Ahead weer sterk, maar in de tweede helft liet de ploeg verschillende kansen liggen. In de laatste tien minuten werd de score toch nog hoog opgevoerd via treffers van Marc Hoekstra, Jurrian Zandbergen en Doufikar. Vlak voor het eindsignaal bepaalde Hulzense Boys de eindstand op 1-6.

Van Nijen was blij met de ruime zege, maar ook niet meer dan dat. “We hebben een goede uitslag neergezet en als team goed gevoetbald. Maar ik wil er niet te veel waarde aan hechten. Hulzense Boys miste een aantal spelers en was een matige ploeg. Volgende week treffen we een goede tegenstander.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22