Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Steun samen met Boer Staphorst de voedselbank

Partnerbijdrages

De voedselbank steunt gezinnen met gezonde en onmisbare levensmiddelen. En Boer Staphorst helpt de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. graag een handje mee. Er wordt hierbij ook gevraagd om jouw hulp! 

Van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 oktober is de Boer. voedselbankweek bij Boer Staphorst! Geef jij om een ander? Dan geeft Boer Staphorst aan jou! Want neem jij één van de producten uit de boodschappenlijst mee naar de winkel? Dan ontvang je als dank voor jouw inzet een mooie korting van Boer Staphorst terug! Dit kan variëren van korting op bijvoorbeeld banken, raamdecoratie of vloeren. Jij kiest zelf jouw voordeel! Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan de voedselbank? Neem dan een kijkje op boer-staphorst.nl/voedselbank om te kijken naar de boodschappenlijst en op welke producten jij korting kunt krijgen.
Boer Staphorst waardeert het enorm als er samen veel producten worden ingezameld voor de voedselbanken uit de regio om gezinnen te helpen. Het maakt niet uit hoeveel producten je meeneemt, elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Heb je op kort termijn niets nodig bij Boer Staphorst? Ook dan mag jij levensmiddelen voor de voedselbank inleveren om jouw steentje bij te dragen. Samen steunen wij de voedselbanken!