Afbeelding

Hardlopen bij Argendos. Fit de zomer in!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voorjaar is er alweer. Er zijn al een paar hele mooie dagen geweest. Voor heel veel mensen is dit ook weer de tijd om te gaan starten met hardlopen. Maar hoe en waar doe je dat? Sportcentrum Argendos biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met deze heerlijke sport.

Op 1 april start er bij Argendos een Running Starters-Clinic van tien trainingen. Het betreft hier tien opeenvolgende clinics op de woensdagen, die starten om 19.00 uur. De Running Clinic is er één voor de beginnende loper.

Het bijzondere van de clinic is dat de basis het plezier van het hardlopen is. Running Clinics is voor iedere loper die het leuk vindt om in een groep te trainen en graag op weg geholpen wil worden naar zijn of haar persoonlijke doel. Wat maakt de clinic zo uniek? Het zijn inspirerende looptrainingen, gericht op ieders niveau. Onder begeleiding van enthousiaste Running instructors, die de deelnemers weten te motiveren.
Of je na de clinics nu 3 of 7 km kunt rennen, maakt niet uit. De Running Instructor wil jouw inspirator zijn. Kom dat maar eens zelf beleven bij Argendos! Na de clinic kun je als loper lekker zelf aan de slag of de kilometers mee gaan draaien in de Argendos Loopgroep middels het Running abonnement.
Op woensdag 25 maart is er vanaf 19.00 uur een informatie- en inschrijfavond over deze clinic. Tijdens deze avond krijg je alle informatie over de clinic en kunnen deelnemers zich ook inschrijven.
Kosten voor niet-leden van Argendos: 40 euro. Leden betalen 20 euro.
Wil je eerder meer informatie of jezelf al inschrijven voor deze clinic, dan kun je terecht in het sportcentrum aan de Boven Nieuwstraat 116 in Kampen, telefoonnummer (038) 332 44 50.