Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zo verras je jouw relaties met zomerse giveaways!

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Nu de zomervakantie in zicht is, liggen er bij veel mensen al wat mooie reizen in het verschiet. Ook jouw personeelsleden en zakenrelaties zullen langzamerhand op vakantie gaan. Het naderende mooie weer is daarom bij uitstek de tijd om jouw werknemers een fijne vakantie te wensen en ze te bedanken voor het afgelopen jaar. In dit artikel leggen we uit hoe jij dit het beste aan kunt pakken en geven je een paar handige tips! 

Voordelige keuze

Stijgen de temperaturen en komt de zon weer tevoorschijn? Zomerse relatiegeschenken zijn een mooie manier om jouw relaties een blijk van waardering te tonen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaart of een cadeau? Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken, maar het leukste is om een origineel vakantiepakket in een speciaal thema samen te stellen. Wanneer je voor deze voordelige items kiest, hoeven deze pakketten helemaal niet duur te zijn. Dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger! 

Thema 1: Zomer

Als jouw personeelsleden erg sportief zijn, dan is het een goed idee om voor zomerse en sportieve relatiegeschenken te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zonnebril of gun ze ontspanning met een hangmat! Je kunt tegenwoordig ook petjes laten bedrukken met de naam van jouw bedrijf erop. Daarmee maken jouw relaties - op een hele slimme wijze - ongemerkt reclame voor jouw bedrijf. Ga voor moderne truckerscaps en zonnebrillen of maak ze blij met zonnehoeden in geel, navy of wit.

Thema 2: Outdoor

Als jouw collega’s erg sportief zijn, kun je een pakket voor ze samenstellen dat gericht is op activiteiten in de buitenlucht. Wat dacht je van gepersonaliseerde bidons, thermosflessen of hangmatten? Je kunt zelfs koelboxen customizen met de naam van jouw bedrijf erop, welke je kunt gebruiken om de lunch in te bewaren. Op deze manier is jouw personeel helemaal klaar voor een heerlijke wandeling in de buitenlucht! Je kunt ze natuurlijk ook een eco handdoek cadeau doen. Zo zijn er zachte lakens van 100 procent biologisch katoen. Ideaal voor het kamperen!

Thema 3: Wellness

Op zoek naar een relatiegeschenk met een luxe uitstraling? Laat mooie badjassen bedrukken! Lekker voor thuis, maar ook ideaal voor in de sauna. Deze peignoirs zitten super comfortabel en kunnen gepersonaliseerd worden met ieder ontwerp. Wil je de exclusieve stijl van jouw bedrijf accentueren? Laat dan ochtendjassen met een logo borduren. Zo weet je zeker dat je top-of-mind blijft bij jouw klanten! Voorzie het pakket van zonnebrandcrème, handdoeken en customized slippers. Je kunt het pakket net zo uitgebreid maken als je wilt.

Thema 4: Sport

Maximaal impact maken? Je kunt sportieve musthaves uitdelen zoals bidons, handdoeken en sporttassen. Deze bedrukte items zijn niet alleen handig in een sportschool, maar blijven ook niet onopgemerkt op andere plekken! Zo kun je waterflesjes laten bedrukken zoals doppers en waterflessen, om jouw bedrijf op een milieuvriendelijke manier in the picture te zetten. Of je nu voor aluminium en RVS gaat of juist voor flessen van gerecycled materiaal kiest, alles is mogelijk. Hiermee promoot je niet alleen jouw bedrijf, maar maak je de wereld ook een stukje mooier!

Thema 5: Verenigde Staten

Met een typisch Amerikaans relatiegeschenk, zoals een hoed of een barbecuepakket, maak je jouw personeelsleden of zakenrelaties zeker blij! Verzamel hiervoor handige items die ze voor een barbecue kunnen gebruiken: van bieropeners tot keukenschorten en ovenwanten. Ben je op zoek naar een mooie eyecatcher? Een leuke zomerse giveaway als een hoed van stro kun je laten afwerken met een lint, waarop jouw logo haarscherp wordt gedrukt. Zo kun je op een hele unieke manier reclame maken!