50-jarig Van Dijk Heftrucks houdt Open Dag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van Dijk Heftrucks in Genemuiden bestaat 50 jaar. Dit gouden jubileum viert men met een Open Huis op vrijdag 3 juni. Dan staan vanaf 15.30 tot 18.00 uur de deuren open voor iedereen die wil kennismaken met de dynamische wereld van het intern transport. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de showroom, de werkplaats en in de bandenafdeling. Er zijn diverse activiteiten en Van Dijk trakteert op een hapje en drankje.

Van Dijk Heftrucks is in 1966 gestart als smederij. Als onderdeel van het reguliere smidswerk was het beslaan van werkpaarden een belangrijk onderdeel. Met de opkomst van de tractor verlegde het bedrijf zijn focus op landbouwmechanisatie. Eind jaren ‘60 kwam de industriële ontwikkeling op gang in de regio Genemuiden. Op grote schaal werden kokosmatten en later tapijten geproduceerd. Van Dijk leverde aan fabrieken, groothandels en transportbedrijven heftrucks voor het interne transport. Eerst leverde men machines van diverse merken, later werd Van Dijk dealer van de Duitse Linde heftrucks.

In vijf decennia is Van Dijk ontwikkeld tot een modern en vooruitstrevend bedrijf dat telkens nieuwe innovaties lanceert. Het biedt klanten een deskundig advies over de efficiënte inzet van heftrucks, stapelaars, palletwagens en reachtrucks en levert deze machines op klantspecificatie. Dit modificeren van machines vindt plaats in de eigen werkplaats. Hier worden ook tweedehands heftrucks gereconditioneerd. Van Dijk heeft altijd een uitgebreid assortiment occasions in voorraad, zowel voor de verhuur als verkoop. Inmiddels behoort ook een bandenservicebedrijf tot de activiteiten van Van Dijk. Het bedrijf is gevestigd aan de Sisalstraat.

www.vandijkheftrucks.nl

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 13 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21