VV Kampen niet effectief genoeg

VROOMSHOOP - Aan een goede reeks van VV Kampen (twee zeges en een gelijkspel in de laatste drie duels) is zaterdag een einde gekomen. Sportlust Vroomshoop bleek zaterdag met 2-0 te sterk. De Kamper voetballers kregen wel kansen, maar waren niet zorgvuldig genoeg in de afronding.

Trainer Mohammed el Morabit van VV Kampen moest wegens ziekte drie spelers missen en daarop zijn team aanpassen. In de eerste twintig minuten speelde zijn ploeg onwennig. Daarna kreeg VV Kampen meer grip op het duel en was het voetballend zeker niet de mindere.

Met twee kansen in een 1-op-1-situatie met de keeper had VV Kampen mogelijkheden om de tegenstander pijn te doen. Het was echter Vroomshoop dat na een half uur spelen op 1-0 kwam door een treffer van Dennis Jozic. Dezelfde Jozic zou in de tweede helft met de 2-0 het duel in het slot gooien. Hij maakte het beslissende doelpunt uit een vrije trap waarbij de muur van VV Kampen niet goed stond opgesteld.

De Kampenaren hadden in de tweede helft het vizier niet op scherp staan. El Morabit constateerde na afloop dat zijn team had nagelaten zichzelf te belonen. “Voetballend vond ik ons echt de betere, op een matige eerste twintig minuten na. Maar daar koop je niets voor.”