Afbeelding
Dries van Dijk

AMEVO en Van Dorp CDP sponsoren tenues VSCO’61 MO15-1

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dat het meiden- en vrouwenvoetbal in de lift zit, merkt ook VSCO’61. Inmiddels is in elke leeftijdscategorie een team actief. Ook de steun van het bedrijfsleven voor de meiden en vrouwen is verrassend hoog. Zo kreeg afgelopen zaterdag VSCO’61 MO15-1 een moderne wedstrijdoutfit aangeboden door AMEVO uit Dronten en Van Dorp CDP uit Elburg. Trainer Erik van Olst en teamleider Hendri Broekhuizen bedankten de tenuesponsor heel hartelijk en overhandigden een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

AMEVO
is sinds 2000 actief en is een grote totaalleverancier van tuinaanlegmaterialen en biedt een breed leveringsprogramma dat vooral gericht is op producten die gebruikt worden in kwekerijen, tuincentra, op begraafplaatsen, door hoveniers, installateurs, tuinarchitecten en grootgroenvoorzieners. Het gaat hier om biovision, foliën, potten, etiketten, plantstokken, randbegrenzing, tuinmaterialen en gereedschappen. Ook diverse sponsors van VSCO’61 die actief zijn in de hoveniersbranche maken graag gebruik van de diensten van AMEVO.

Van Dorp CDP staat voor van Dorp Custom Designed Packaging. Het bedrijf levert het totale assortiment verpakkingsproducten voor de professionele tuinbouw. Zij zijn leverancier van artikelen van diverse grote fabrikanten. Daarnaast importeert Van Dorp CDP diverse producten rechtstreeks uit China. Het bedrijf levert door heel Nederland en Europa.

AMEVO en van Dorp CDP hebben bij VSCO’61 aangegeven dat zij bij voorkeur de jeugdafdeling willen steunen. Hieruit is de nieuwe wedstrijdoutfit voor MO15-1 voortgevloeid. Het team werd afgelopen zaterdag in de nieuwe tenues gestoken door AMEVO en Van Dorp CDP. Trainer Erik van Olst en teamleider Hendri Broekhuizen brachten na de fotoshoot dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en overhandigden de sponsors een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte namens de vereniging de tenuesponsor en wenste hen veel succes toe.

De wedstrijdtenuesponsors AMEVO en Van Dorp CDP van VSCO’61 MO15-1 zijn te vinden op:

AMEVO Dronten
De Amer 22
8253 RC Dronten
T: 0321 - 38 77 88
E: info@amevo.nl
www.amevo.nl

Van Dorp CDP BV
't Straatje 21
8081 RM ELBURG
T: 0525 - 68 00 84

Bertil van Dorp
Binnendienst/Verkoop
E: bertil@vandorpcdp.nl

Folke van Dorp
Buitendienst/Verkoop
E: sales@vandorpcdp.nl

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk.