Afbeelding

Wie verdient de Vrijwilligersprijs 2019?

Algemeen

KAMPEN - Al 28 jaren wordt in de gemeente Kampen de Vrijwilligersprijs uitgereikt. Het  gemeentebestuur wil daarmee het grote belang van vrijwilligerswerk onderstrepen en waarderen. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 4 maart en bestaat uit een wisseltrofee en een geldprijs van 500 euro van de gemeente Kampen.

De wisseltrofee, ontworpen door Evert van Rongen, blijft een jaar in bezit waarna de prijswinnaar als herinnering een foto van de trofee ontvangt, gemaakt door Dick Vos.

Kent u iemand die de vrijwilligersprijs verdient? Meld hem/haar aan via vck@welzijnkampen.nl  of via (038) 469 15 00. Criteria en aandachtspunten: De kandidaten werken en wonen in de gemeente Kampen.Het vrijwilligerswerk moet ook in 2019 worden uitgevoerd. De kandidaten werken bij voorkeur in georganiseerd verband. Heeft het werk een voorbeeldfunctie of maatschappelijke betekenis? Is het werk nieuw, vernieuwend, creativiteit, vindingrijk of origineel? Is het een burgerinitiatief of een wijkactiviteit? Aanmelden kan tot 27 januari.

 

 

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 8 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 13 uur geleden