Afbeelding
Fotografie Herman van der Wal

PLUS De Vrijheid opnieuw subsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op sportpark De Heughte hebben supermarkt PLUS De Vrijheid uit Elburg en VSCO’61 deze week hun subsponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden PLUS-directeur Gerrit Knikker en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe overeenkomst. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe subsponsor door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

PLUS is met 262 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt en is een begrip in het doen van de dagelijkse boodschappen. Plus heeft naast A-merken ook een eigen huismerk dat ook een luxere variant kent. Daarnaast voert de supermarktketen een lijn met streekproducten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken en klein genoeg om flexibel te zijn. De lokale PLUS supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol. Met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

Door hun opvallende klavertje vier logo zijn de PLUS-supermarkten goed te herkennen. De vier klaverblaadjes staan overigens voor: verse producten, uitstekende kwaliteit, excellente service en veel voordeel. De PLUS-slogan luidt dan ook: Beleef het verschil.

Bij de PLUS-supermarkten kunt u niet alleen uw boodschappen doen, maar het is ook een supermarkt die dicht bij buurtactiviteiten wil staan. Het was dan ook verheugend dat negen jaar geleden PLUS De Vrijheid in Elburg VSCO’61 nadrukkelijk ging supporten. De opgezette voetbalplaatjesactie in 2011, die ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van VSCO’61 met PLUS is gehouden, was een regelrechte voltreffer. Wat een succes, waar nog steeds met veel lof over wordt gesproken.

De sponsoring van PLUS aan VSCO’61 is beide partijen goed bevallen, waardoor een verlenging van het subsponsorcontract een logisch gevolg was. Deze week werd dit op sportpark De Heughte bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst door directeur Gerrit Knikker van PLUS De Vrijheid en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd PLUS een fraai bloemstuk overhandigd.

De trouwe subsponsor van VSCO’61 vindt u op:

PLUS De Vrijheid
Klokbekerweg 164
8081 JJ Elburg
T: 0525 - 68 18 86

www.plus.nl