Afbeelding

Veneboer Herenmode in de verkoop

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na ruim 35 jaar zal Veneboer Herenmode uit het Kamper winkelarsenaal verdwijnen. Eigenaar Jan Veneboer heeft zijn winkelpand te koop gezet. Voorlopig blijft de winkel echter gewoon open. “De zomercollectie zal vanaf midden januari weer gewoon binnenstromen”, aldus Veneboer.

De verkoop is een weloverwogen besluit. “We hebben geen opvolgers. Daarom lijkt het ons voor de toekomst de verstandigste zet om het pand in de verkoop te zetten ondanks het feit dat we de winkel en het contact met klanten als zeer prettig ervaren. Maar het is ons inziens onmogelijk om een winkel parttime te runnen en wij willen toch graag wat meer vrije tijd om meer tijd met onze kinderen en kleinkinderen door te brengen. We zijn in het verleden in staat geweest een constructie op te zetten, waardoor het mogelijk is om eerder te stoppen”, aldus Veneboer.

Inmiddels is het pand via Alex Makelaardij op Funda gezet. Het winkelpand beschikt over een achteruitgang voor de winkel en een woning, waardoor het verhuur van het winkelgedeelte een tweede optie is. “Dan zullen we er gewoon blijven wonen, want we ervaren het wonen midden in de binnenstad als zeer plezierig. We hebben in de loop van de jaren toch een band opgebouwd met onze fijne buren, maar gaan toch eerst voor verkoop.”

Veneboer is zich ervan bewust dat het wel even kan duren voordat het pand is verkocht. “Zolang er geen koper gevonden is, blijft de winkel gewoon open. De voorjaarscollectie zal vanaf midden januari weer gewoon binnenstromen en we zijn alweer bezig met de najaars-/wintercollectie van 2020. Dus vooralsnog geen opheffingsuitverkoop en hopelijk tot snel in onze winkel aan de Oudestraat 176. Mocht er tussentijds een ontwikkeling zijn, dan houden we u op de hoogte”, besluit Veneboer.