Afbeelding

Sketz Uitzendwerk: de uitzendspecialist in de regio Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met een groot netwerk in de regio Kampen, kennis van zaken en jarenlange praktijkervaring, zijn Jos Aanstoot en René van Breemen de trotse mede-eigenaren van Sketz Uitzendwerk. Een uitzendbureau dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht. Door hun jarenlange ervaring in de uitzendbranche, weten de mannen van Sketz werkzoekenden en organisaties met elkaar te verbinden. “We zijn altijd op zoek naar die goede match, want dat is waar we voor staan: een optimale en duurzame werkrelatie tussen werkzoekenden en organisaties.”, vertelt René van Breemen. Jos Aanstoot vult aan: “Daarbij is aandacht de kracht! Door onze branchekennis en doordat we zelf uit de praktijk komen, weten we wat er speelt, kunnen we ons goed inleven en hebben we zo heel helder voor ogen hoe we het beste de link kunnen maken tussen organisaties en werkzoekenden.”

Branches
Sketz Uitzendwerk richt zich op het uitzenden van personeel in de branches productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek. Sketz Uitzendwerk bemiddelt ervaren kandidaten, zij-instromers en leerlingen in deze branches. Door alle branche-, vakkennis, praktijkervaring en hun direct- en openheid zijn de mannen van Sketz Uitzendwerk goede gesprekspartners. Werkzoekenden vinden bij het uitzendbureau interessant werk in de meest verschillende branches. En heel belangrijk, Sketz Uitzendwerk richt zich met alle aandacht op ontplooiing en ontwikkeling van mensen: zodat ze nog beter worden in hun werk.

Opleidingen
Mensen in hun kracht zetten, dat is waar Jos en René zich volop voor inzetten. Sketz Uitzendwerk biedt verschillende opleidingen aan voor zowel eigen medewerkers als voor medewerkers van andere organisaties. Hier meer over weten? Neem contact op met Sketz Uitzendwerk om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Sketz Uitzendwerk
Jos Aanstoot en René van Breemen
Betonstraat 13, Kampen
(038) 458 13 65
www.sketz.nl
info@sketz.nu