Afbeelding
Erwin ten Hove

Kwakkel’s Groente- & Fruithandel opnieuw subsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De regionaal bekende Kwakkel’s Groente- & Fruithandel uit Oosterwolde heeft afgelopen week haar subsponsorovereenkomst met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden hiertoe eigenaar Wim Kwakkel en sponsorcommissielid Lammert Vlieger het vernieuwde subsponsorcontract. Als blijk van dank en waardering bood VSCO’61 de ‘Groenteman op maat’ en trouwe subsponsor een fraai en origineel bloemstuk aan.

Net na de oorlog begon Jan Kwakkel in Kampen met de verkoop van groente, waarna in 1954 werd gestart met een groentezaak in Oosterwolde. Vanwege de toegenomen concurrentie (o.a. door supermarkten) werd de winkel minder rendabel en werd deze aangevuld met weekmarkten. Zoon Wim en vrouw Gerda namen het bedrijf in 1995 over en ontwikkelden het bedrijf tot een toonaangevende Groente- en Fruithandel in de regio. Naast de vaste weekmarkten in Elburg, Staphorst en ’t Harde is Kwakkel aanwezig op jaarmarkten zoals de Schapenmarkt in Oldebroek. Tevens is er door de toenemende belangstelling van vers fruit de winkel in Oosterwolde op ruimere tijden open.

Sinds december 2016 heeft het bedrijf een nieuwe marktkraam en een heel nieuw concept omarmd. De service, het uitgebreide assortiment en de verse producten zijn door de nieuwe zelfbedieningskraam met authentieke look en feel nog beter te herkennen. Tevens is een nieuwe webshop ontworpen. Oftewel ‘service in een nieuw jasje’, aldus de bevlogen ondernemer Wim Kwakkel.

De laatste jaren is ook Werkfruit enorm in de lift. En dat merkt ook de ‘Groenteman op maat’. Kwakkel heeft inmiddels al diverse bedrijven als klant die dagelijks vers fruit krijgen aangeleverd. De trend naar een gezonder leven is hiermee nog nadrukkelijker ingezet.

Vanaf de start van Kwakkel’s Groente- en Fruithandel is het bedrijf ook betrokken bij de plaatselijke voetbalvereniging VSCO’61. Niet alleen als sponsor en supporter, maar ook als leverancier. Daarnaast voetballen de zonen Jarno en Sjoerd bij de Kanaries en zijn deze ook actief als vrijwilligers binnen de club.

In een evaluatiegesprek zijn sponsor en club overeengekomen het aflopende subsponsorcontract met drie jaar te verlengen. Ter bekrachtiging werden afgelopen week op sportpark De Heughte de handtekeningen door Wim Kwakkel en sponsorcommissielid Lammert Vlieger gezet onder de vernieuwde sponsorovereenkomst. De trouwe subsponsor ontving hierop een fraai en origineel bloemstuk als blijk van dank en waardering voor de jarenlange steun aan de club.

De trouwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Kwakkel's Groente & Fruithandel
Groote Woldweg 25a
8097 RN Oosterwolde
T: 0525 - 62 18 18
M: 06 - 512 69 537
E: info@groentemankwakkel.nl
www.groentemankwakkel.nl