Afbeelding

Harry’s vuurwerkhal bestaat 40 jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is een groot feest bij Harry’s vuurwerkhal want ze bestaan 40 jaar. In 1979 is Harry begonnen met het verkopen van vuurwerk op 16-jarige leeftijd samen met familieleden. Er is veel veranderd in 40 jaar. Zo mag er tegenwoordig zwaarder vuurwerk (compound boxen) verkocht worden, zijn er producten verdwenen zoals romeinse kaarsen en is er veiligheid van vuurwerk flink verbeterd. Één ding is nooit veranderd: de gele tasjes en de laagste prijsgarantie van Harry’s vuurwerkhal.

Speciaal voor het jubileum heeft Harry’s vuurwerkhal jubileum deals en een eigen compound box met 192 shots ontwikkeld waarbij je een exclusieve vuurwerk pet erbij krijgt.


“Wij zijn blij en trots dat wij dit al 40 jaar met plezier mogen doen, elk jaar blijft het bijzonder. Er hangt altijd zo’n ontzettend gezellige sfeer. Ondanks er veel discussie is over vuurwerk zien wij het nog altijd positief in.” zegt Ronald Regelink. Vuurwerk wordt steeds veiliger en Harry’s vuurwerkhal doet er ook alles aan om gebruikers bewust te maken van het veilig om gaan met vuurwerk. Dit jaar krijgen alle klanten een gratis vuurwerkbril en een veiligheidslont bij een bestelling. In de winkel hangen er meerdere veiligheidstips.


Elk jaar wordt het assortiment vernieuwd, zo is dit jaar het merk Magnum toegevoegd. “Magnum vuurwerk is een mooie toevoeging in ons assortiment. Dit merk heeft een paar hele mooie producten om de markt gezet” geeft Ronald Regelink aan. Harry’s vuurwerkhal is dé plek om vuurwerk te halen voor oud & nieuw. Wanneer je advies wil bij het kopen van vuurwerk dan kunnen de experts in de winkel je adviseren bij je keuze. De kortingen lopen op tot wel 85% in de voorverkoop! Voor alle jubileum acties check de folder of de website.

Om het jubileum extra te vieren steunt Harry’s vuurwerkhal ook het goede doel SmilingKidsBali. “Voor het jubileum hebben wij samen met SmilingKidsBali speculazen laten maken. €1,50 van de speculazen gaat naar het goed doel.” Zegt Ronald. Stichting Smiling Kids Bali ondersteunt financieel 100% de zorg en opvang van momenteel 74 gehandicapte kinderen.

Vuurwerk bestellen in de voorverkoop kan t/m 27 december via www.harrysvuurwerkhal.nl of in de winkel. Op 28, 30 en 31 december is de losse verkoop van vuurwerk. Tijdens de losse verkoop is er gratis glühwein en limonade. Voor de kinderen hebben is een draaimolen en schmink tussen 10:00 – 17:00 uur. Ook zijn er weer verse oliebollen te koop.

Harry’s vuurwerkhal
Reigerweg 13a Kampen

www.harrysvuurwerkhal.nl

Afbeelding