Afbeelding
trias-groep.nl

Pleeggezinnen en steunouders gezocht

Algemeen

KAMPEN - Als thuis wonen (tijdelijk) niet lukt is het voor een kind fijn om toch zoveel mogelijk in de eigen omgeving te kunnen blijven. In dat kader zoekt Trias pleeggezinnen in de regio van Kampen.

Op 23 januari is er een informatieavond over pleegzorg. Pleegouders vertellen verhalen uit hun dagelijks leven. Daarnaast wordt verteld over de verschillende vormen van pleegouderschap, het opleidingstraject en de ondersteuning die Trias aan pleegouders biedt. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en het stellen van vragen. Steunouder Kampen is ook aanwezig. De informatieavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het stadhuis van Kampen. Aanmelden kan via voorpleegouders@triasjeugdhulp.nl.

Steunouder

Wil je iets betekenen voor een ander gezin en is het pleegouderschap voor nu een te grote stap dan kun je overwegen om Steunouder te worden. Als Steunouder heb je ruimte om een dagdeel tot een dag in de week tijd een kind uit een ander gezin op te vangen. Samen knutselen, bakken of gewoon meedraaien in het gezin. Je biedt het kind een fijne tijd bij jou thuis en kunt zelf aangeven op welke dag en tijd je hier ruimte voor hebt. Steunouder is beschikbaar voor elk gezin uit de gemeente Kampen dat hier behoefte aan heeft.

Meer informatie staat op www.trias-groep.nl/ervaringen.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram gisteren
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram gisteren
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram gisteren