Afbeelding
aangeleverd

Juf Agnes 25 jaar juf op obs Wonderwijs

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Op obs Wonderwijs in IJsselmuiden was het dinsdag 14 januari groot feest. Het feit dat juf Agnes van Lente 25 jaar voor de klas staat, werd feestelijk gevierd.

Juf Agnes is sinds 9 januari 1995 werkzaam als juf op obs Wonderwijs (voorheen obs de Schakel). Eerst als invaller in de middenbouw maar later als vast teamlid waar zij vooral, met hart en ziel, les heeft gegeven aan de kleutergroepen.Juf Agnes is in het zonnetje gezet door alle leerlingen van de school. Zij vormden samen een erehaag waar de juf onderdoor mocht lopen.

De leerlingen van groep 2 hadden allemaal een bloem voor haar meegenomen. Zo stond er in het midden van het prachtig versierde lokaal een enorme vaas met allemaal verschillende bloemen om dit bijzondere jubileum te vieren. Hierna heeft juf Agnes, samen met haar groep 2, in een gezellig versierd treintje een rondritje door IJsselmuiden gemaakt. De overige groepen mochten hierna ook een ritje met de trein maken. De kinderen van groep 1 en 2 konden zich hierna nog uitleven op het springkussen. "Wat een prachtige en mooie verrassing!", aldus een stralende juf Agnes.