Afbeelding
aangeleverd

Cloudsurfers winnen voorronde Stairway to Hedon

Algemeen

KAMPEN – In ’t Ukien werd zaterdag 11 januari de eerste voorronde van Stairway To Hedon gehouden. Garagerockband Cloudsurfers won deze wedstrijd en speelt op 14 februari de finale in Hedon.

Cloudsurfers is een four-piece garagerockband waar op gemosht, maar ook op gesurft kan worden. Onwaarschijnlijke catchy nummers, grunge vocals en een punkrock attitude.De jury beoordeelt Cloudsurfers als “een band die hun instrumenten goed beheerst en met dynamisch afwisselend spel de nummers lekker in elkaar over laat vloeien. Het plaatje klopt. Ze komen energiek en professioneel over en zijn leuk om naar te kijken. Cloudsurfers heeft zeker potentie in het clubcircuit”.

Stairway to Hedon is een bandcompetitie van Overijssel. Beginnende acts maken kans om op te treden in het voorprogramma van een bekende band in de grote zaal van Hedon. Stairway to Hedon heeft dit jaar voorrondes op drie locaties: de Gashouder (Dedemsvaart, 25 januari), Het Vliegende Paard (Zwolle, 24 januari) en ’t Ukien (Kampen). Elke band of artiest speelt een set van 20 minuten en aan de hand daarvan beslist een jury wie naar de finale gaat. In Kampen deden 4 bands mee: Cream of Cthulhu, Cloudsurfers, Dr. Futz & Zuna.