Afbeelding

Ruimer onderkomen voor Autohopper Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Autohopper Kampen is sinds enkele jaren actief in Kampen, en met succes. Vanwege de groei van het bedrijf was het tijd voor een nieuwe locatie met meer parkeergelegenheid. Eigenaar Vincent Smit heeft deze nieuwe locatie gevonden aan de Constructieweg 39-3, waar hij sinds januari 2020 met zijn bedrijf is gehuisvest.

Op de oude locatie bij Autoschade Dickhof aan de Ambachtsstraat heeft Smit zich ruim een jaar kunnen richten op de verdere groei van zijn Autohopper Kampen. “Daar werd het echter snel te vol”, vertelt Smit. “Beide bedrijven groeien en wat betreft de parkeerruimte werd het steeds lastiger.” Dankzij zijn netwerk heeft Smit aan de Constructieweg een mooie locatie gevonden. Het gebouw biedt voldoende ruimte om klanten te ontvangen en rondom is parkeerruimte voor ongeveer 15 auto’s. “Deze locatie is een mooie stap om in de toekomst nog verder te kunnen groeien”, aldus Smit.

Autohopper Kampen beschikt over een uitgebreid wagenpark. Van een kleine Kia Picanto tot een ruime stationwagen, en van een Peugeot Partner bestelbus tot een Renault Master bakwagen compleet met een laadlift. Dit alles is te huren voor één dag, weekend of week, maar is ook te leasen voor een korte of juist langere periode. Dat maakt ook waarom de service van Autohopper Kampen aantrekkelijk is voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Autohopper Kampen maakt onderdeel uit van de franchiseformule Autohopper. Autohopper heeft ruim honderd vestigingen in Nederland en is de no-nonsense autoverhuurder. Dat betekent in de praktijk een jonge auto huren voor een scherpe prijs, luxe uitgevoerd en inclusief een goede verzekering en pechhulp waarop klanten kunnen terugvallen als er iets mis gaat.

Autohopper Kampen
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
Tel: 038 – 2022 399
www.autohopperkampen.nl