Kringloop Felix zorgt voor uw complete ontruiming op maat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Volgende maand is het al weer 4 jaar geleden dat kringloop Felix de deuren opende van hun kringloopwinkel aan de veldoven in IJsselmuiden. Inmiddels is de winkel al verdubbeld qua vierkante meters en hebben we een mooie complete winkel met een trouwe klantenkring.

Het afgelopen jaar kregen we steeds meer de vraag of we de mensen compleet konden ontzorgen met het leeghalen van een complete woning, schuur, zolder, garage of winkelpand. Daar kunnen we inmiddels helemaal aan voldoen. We hebben afgelopen periode een machine aangeschaft waar we vloerbedekking mee kunnen verwijderen en daardoor kunnen we een woning schoon opleveren. Doordat we zelf een kringloop hebben kunnen we vaak meerdere goederen uit de woning verkopen in onze winkel waardoor we dus vaak goedkoper zijn dan een ontruimingsdienst waarbij alles naar de stort gaat. Wij proberen alles goed te recyclen zodat er minder gestort hoeft te worden.

Bij het ontruimen van een woning, komen verschillende dingen kijken. Het is niet alleen een kwestie van inpakken en vloerbedekking verwijderen. Een woning ontruimen is dan ook een klus die al snel veel tijd en energie vergt. Wij weten dat dit op zorgvuldige wijze moet gebeuren, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen. De woning moet vaak helemaal leeg worden opgeleverd. Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Wij doen het graag voor u! Door onze manier van werken weet u zeker dat de woningontruiming tot in de puntjes wordt geregeld. Informeer dan bij Kringloop Felix naar de mogelijkheden.