Afbeelding
Erwin ten Hove

Bouwservice Steert sponsort sporttassen VSCO’61 MO13-1

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op een weliswaar vroege maar mooie zaterdagmorgen werden de meiden van VSCO’61 MO13-1 aangenaam verrast door de overhandiging van prachtige sporttassen door Bouwservice Steert uit Elburg. Het enthousiasme was groot, waarna aanvoerster Romy Bruijnes de nieuwe tassensponsor een fraai bloemstuk aanbood als blijk van dank en waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht dank uit namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste Bouwservice Steert veel succes toe.

Na vele jaren bij een vooraanstaand bouwbedrijf in loondienst te hebben gewerkt is Gerco Steert enige jaren geleden voor zichzelf begonnen onder de bedrijfsnaam Bouwservice Steert. Naast nieuwbouw en verbouw richt het bedrijf zich ook op renovatie en onderhoud. Bouwservice Steert ontzorgt de opdrachtgever volledig en is danook een uitvoerder bij uitstek.

Vanwege de goede connecties met VSCO’61 en de warme belangstelling voor het meisjesvoetbal is Bouwservice Steert afgelopen zaterdag sporttassensponsor van MO13-1 geworden. Op een weliswaar vroege maar mooie zaterdagochtend overhandigde eigenaar Gerco Steert de eerste sporttas aan trainster Demi van der Velde. Nadat het team ook van een prachtige sporttas was voorzien, volgde de fotoshoot. Als blijk van dank en waardering overhandigde aanvoerster Romy Bruijnes vervolgens een fraai bloemstuk aan Bouwservice Steert. Een luid applaus volgde van het enthousiaste team. Namens VSCO’61 bedankte sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe tassensponsor voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste het jonge bedrijf veel succes toe.

De nieuwe VSCO’61-MO13-1 tassensponsor is te vinden op:

Bouwservice Steert
Botterstraat 17 Elburg
T: 06 - 524 03 930
E: info@bouwservicesteert.nl
www.bouwservicesteert.nl

Ook te volgen via Facebook.