Afbeelding

Vijf podiumplaatsen voor Wilhelmina

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM - Wilhelmina heeft afgelopen zaterdag bij een wedstrijd in Hattem vijf podiumplaatsen behaald.

Bij de D-junioren zetten Hanna Hoksbergen, Michelle de Wilde en Maïra Pennekamp een mooie oefening neer. Dit werd beloond met een tweede plek. In dezelfde categorie eindigden Ireen van der Velde, Veerle van der Meer en Julia Grit als derde met een stabiele oefening.

De D junior duo's deden het ook goed. Annemarijn Lambregtse en Julie Wezenberg behaalden een derde plek met hun nieuwe choreografie. Lisa Korevaar en Maeve Snel kwam uit op een vijfde plek.

In de D jeugd draaiden Mila Woning, Noor Koelewijn en Julia Fikkert een stabiele oefening en werden daarmee vijfde. Geanne Wolfs, Charissa Harms en Jade Dijkman lieten hun mooie oefening zien, maar maakten hierbij twee tijdsfouten. Dit koste hun de derde plek. Ze eindigden als vierde.

Bij de D-senioren lieten Anne Christine Hollander, Nienke Holtland en Yrsa Schuldink een nette oefening zien, wat werd beloond met een derde plek.

Bij de C-junioren deden drie teams mee. Het publiek werd verrast door twee prachtige oefeningen van Ilse van Kolfschoten en Jasmijn Nissink. Ze werden met twee punten verschil met de nummer twee overtuigend eerste. Denise Brink, Daphne Nissink en Jente Lindeboom moesten na twee blessures van ver komen in de voorbereiding. Ze lieten desondanks twee sterke oefeningen zien. Een fout in de tempo oefening koste dit trio een podiumplaats. Dit drietal kwam uit op een vierde plek. Iris van Keulen, Ingeborg Hakvoort en Renske Zondag lieten twee stabiele oefeningen zien. Door een foutje in de balansoefening belandden ze op een vijfde plaats.