Afbeelding

Sparen voor dagje uit bij jumbo Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voorjaar komt eraan. Dat betekent dat veel Nederlanders weer eropuit trekken. Bij Jumbo Kampen aan het Hanzeplein en Penningkruid kunnen klanten vanaf 26 februari weer sparen voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Deze korting kan oplopen tot wel €30 korting per entreekaartje.

Van Julianatoren tot Walibi Holland of van Safaripark Beekse Bergen tot Diergaarde Blijdorp, Toverland en Phantasialand. Een dagje pretpark, kindertheater of dierentuin met de kinderen, relaxen in de sauna, of voor de echte waaghalzen: skydiven met vrienden. Dit jaar kiezen klanten uit meer dan zeventig locaties door heel Nederland en zelfs buitenland. Bezoek een theatervoorstelling voor het hele gezin of bewonder een tentoonstelling in een van de musea. Van alle uitjes waren Burgers’ Zoo en Dierenpark Amersfoort vorig jaar favoriet onder de Jumbo klanten. Deze parken werden niet alleen het meest bezocht, maar ook het best beoordeeld.

Sparen met Jumbo Extra’s!

Klanten kunnen met spaarproducten van Jumbo Extra’s sparen voor korting op de dagjes uit. 50 punten is 2,50 euro korting, en de korting is stapelbaar tot wel 30 euro per kaartje. De Jumbo Extra’s punten zijn 2 jaar geldig.

Kleurwedstrijd

Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Jumbo weer een Dagje Uit kleurwedstrijd. Kinderen kunnen de Dagje Uit kleurplaat ophalen bij de winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. De mooiste ingekleurde tekening van Nederland wordt beloond met een speciaal Gouden Ticket. Daarmee wint de winnaar of winnares iedere maand 5 tickets voor 2 deelnemende parken. Naast deze landelijke hoofdprijs is er ook in elke Jumbo winkel een winnaar. Deze lokale winnaar ontvangt 2 gratis entreekaarten voor een dagje uit. Kijk voor de voorwaarden op Jumbo.com/dagjeuit.