Impressie van hoe het wordt
Impressie van hoe het wordt

Ontwerpbesluiten N307 Roggebot-Kampen ter inzage

Algemeen

KAMPEN / DRONTEN - De N307 tussen Roggebot en Kampen wordt vernieuwd en er wordt een nieuwe brug over het Drontermeer gebouwd. De huidige weg met de rotonde bij de Roggebotsluis maakt plaats voor nieuwe infrastructuur waarbij de N306 onder de N307 door gaat.

De N307 wordt vernieuwd over een traject van circa 3,5 kilometer in de gemeenten Kampen en Dronten. De nieuwe infrastructuur scheidt langzaam en snel verkeer. De brug krijgt een doorvaarthoogte van 7 meter en een beweegbaar gedeelte. Het resultaat moet een vlottere doorstroming en een veiliger situatie voor het verkeer op de weg en het water zijn.

Ontwerpbesluiten

Alle ontwerpbesluiten zijn te lezen op www.ijsseldeltaprogramma.nl/bekendmakingen/n307-roggebot-kampen en liggen ter inzage bij de gemeentehuizen van Kampen en Dronten. Kijk voor openingstijden en het maken van een afspraak, op de website van de gemeente.

Online informatiebijeenkomst op 6 en 7 mei

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus zijn er geen inloopbijeenkomsten in de periode van de terinzagelegging. Om iedereen toch goed te informeren, is er op woensdag 6 en donderdag 7 mei 2020 een online-informatiebijeenkomst. Deze starten om 19.00 uur. Specialisten geven dan digitaal een presentatie over het project en de besluiten die ter inzage liggen. Tijdens de bijeenkomst kan iedereen vragen stellen. Deelnemen aan de informatiebijeenkomst kan via wwww.ijsseldeltaprogramma.nl/informatiebijeenkomst.